Nav Toggle

Eric F Box Funeral Directors

Commercial Build
Final photograph of the new and existing
Final photograph at night of the main entrance
Finn Walls
Internal view of the entrance area
Internal view of the overlapping planes
Final photograph of the main entrance
Overlapping planes
Final photograph of the new at night

PARKdesigned were appointed by Eric F. Box to create a contemporary extension to their existing bereavement home in Dewsbury. The brief for the project was “to create additional function space and a new entrance that is modern but also sensitive to the existing use”. Our scheme responds elegantly to the complicated nature of the site; a randomly shaped parcel of land, located on a busy main road, with a dominant and rather quirky looking existing building in the background.